Onze Hosting Oplossing

Onze websites moeten natuurlijk ook ergens gehost worden. Wij hebben ervoor gekozen om dit bij Amazon te doen doormiddel van Amazon Web Services (AWS). We hebben hiervoor gekozen omdat uit ervaring is gebleken dat AWS stabiel is en het erg makkelijk is om naar een beter server te upgraden mocht dat nodig zijn. Ook is AWS gefocust op de toekomst dus voor lange termijn is het fijn om te gebruiken.

We gebruiken AWS vooral voor WordPress websites. Soms gebruiken we voor andere projecten een andere hosting partij, dit is dan vaak specifiek nodig voor dat project. Ook maken we af en toe gebruik van Webflow, dit is software voor het maken van websites. Een voordeel aan Webflow is dat ze ook de hosting regelen.

Dat is in het kort de reden dat we AWS gebruiken. Neem gerust contact met ons op als je meer wil weten of als je nog vragen hebt over AWS.

Photo of author

sn_beheer

Leave a Comment