Waarom WordPress?

WordPress is een open source content-beheer systeem (CMS) waarmee je eenvoudig, zonder veel technische kennis zelf documenten, foto’s en tekst op je website kan publiceren en bewerken. Bovendien is het WordPress CMS geheel gratis!

Alles heeft voor- en nadelen, ook WordPress. Hieronder staan de belangrijkste punten voor en tegen wordpress.

Voordelen

Gebruiksvriendelijk

Makkelijk te beheren

Up-to-date

Er wordt constant aan WordPress
gewerkt door duizenden developers
over de wereld.

Open Source

Binnen de CMS markt heeft WordPress een aandeel van 64%. Het is daarmee een standaard en veel mensen weten daarom hoe je er mee moet werken.

Gratis

Geen maandelijkse kosten

Nadelen

Doelwit

Open Source betekent dat iedereen de broncode kan inzien. Dit verhoogt aan de ene kant het risico maar aan de andere kant zijn er duizenden ogen op gericht die het veiliger proberen te maken.

Updates

Hoewel WordPress constant bijgehouden wordt is het aan de gebruiker zelf om al deze updates te downloaden. Dit zit gelukkig inbegrepen bij de hosting. Wij regelen dat alles netjes up-to-date blijft.


Dit is de reden dat we met WordPress werken. Bij de oplevering van een website geven we ook een uitleg van hoe WordPress. Dit zodat je zelf content kan aanpassen en toevoegen. Heb je vragen over WordPress of over waarom wij het gebruiken? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag.

Photo of author

sn_beheer

Leave a Comment